Bakteriologiske undersøgelsesmetoder
Lautrop H, Høiby N, Bremmelgaard A, Korsager B.
FADL’s Forlag, 1979
Med tilladelse fra FADL’s Forlag Hele bogen (20 MB)
Enkelte emner:
Indhold |
Kapitel |
Side |
Forord og indholdsfortegnelse |
|
3-9 |
Farvemetoder |
1-5 |
13-49 |
Prøver for kulturelle og andre egenskaber |
6-9 |
53-92 |
Toleransprøver |
10-13 |
95-119 |
Oxidations-reduktionsprøver |
14-16 |
123-150 |
Undersøgelse af kulhydratomsætning |
17-27 |
153-250 |
Undersøgelse af proteinomsætning |
28-35 |
253-319 |
Undersøgelse af fedtomsætning |
36 |
323-337 |
Undersøgelse af nukleinsyreomsætning |
37 |
341-352 |
Undersøgelser ved brug af antibiotika |
38-40 |
355-409 |
Stikordsregister |
411-416 |