Forlænget tilmelding til årsmøde

Kære DKSM medlem.

Vi glæder os meget til at se jer til årsmødet d. 18.-19. marts 2022 på Hotel Nyborg Strand. For at imødekomme de af jer, der ikke nåede det i første omgang, er det igen muligt at tilmelde sig på https://dskm.nemtilmeld.dk/.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 15/2.

Igen i år har vi planlagt en postersession. Da der kun er få, der har meldt tilbage, håber vi, at flere af jer har lyst til at præsentere en poster, så vi får mere ud af sessionen. Alle slags posters er velkomne og det er ikke et krav, at det er et færdigt projekt, og der skal ikke sendes noget til os på forhånd. Det er en god mulighed for at øve sig, og samtidig få god faglig sparring og danne netværk nationalt. Skriv til meetings@dskm.dk inden den 15/2.

Kommentarer er lukket.