Tilmelding åben til DSKM årsmøde 18.-19. marts 2022

Vi har hermed fornøjelsen af at åbne for tilmelding til det fysiske DSKM årsmøde 2022.

Tilmelding foretages via http://dskm.nemtilmeld.dk i perioden fra d.18.01.2022 til 31.01.2022kl 23:00.

Vær opmærksom på regler for afbestilling samt kort tilmeldingsfrist.

Tilmelding er bindende, men der ydes fuld refusion hvis der indføres restriktioner som umuliggør fysisk fremmøde og der ydes statslig kompensation.

I år vil vi igen afholde en forsker-workshop fredag og lørdag, hvor det vil være muligt at præsentere forskningsprojekter samt -resultater med det formål at udbrede kendskabet til hinandens forskningsinteresser samt at facilitere etablering af forskningssamarbejde på tværs. Formatet er skriftligt, eksempelvis en poster, med henblik på en uformel præsentation. Fremsendelse af abstract er ikke nødvendigt. Grib muligheden for at prøvekøre din poster inden næste konference og kontakt os på mail meetings@dskm.dk. – vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål. Deadline 31.01.2022.

Hvis man har forsvaret en akademisk afhandling 2021, ser vi gerne, at man præsenterer det til mødet om lørdagen. Deadline 31.01.2022.

Ansatte i Lægemiddel- og medicoteknikvirksomheder bedes undlade at tilmelde sig via nemtilmeld.dk, men i stedet tilmelde sig særskilt via meetings@dskm.dk.

Vel mødt

Foreløbigt program. opdateret 27. januar

Kommentarer er lukket.